PSV in pole position voor Flamingo, ook interesse van Club Brugge

'Ondanks interesse Club Brugge en Leipzig zet Flamingo zijn zinnen op PSV'

13 juni om 17:01

Ryan Flamingo heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV, ondanks de interesse van Club Brugge. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De Eindhovenaren genieten naast de concurrentie van Club Brugge ook van de concurrentie van RB Leipzig. Beide clubs zijn ook in de markt voor de verdediger annex middenvelder van FC Utrecht

PSV geldt als de belangrijkste kandidaat om Flamingo over te nemen. De landskampioen heeft tot dusver als enige een concreet bod op hem uitgebracht. Aan de vraagprijs die Utrecht verlangt is echter nog niet voldaan. 

De interesse van PSV in Flamingo is er al een tijdje. Utrecht houdt de poot vooralsnog stijf, en heeft geen haast met een verkoop. De Domstedelingen hopen volgens VI op een 'Quinten Timber-achtig' bedrag. Feyenoord betaalde twee jaar terug ongeveer 8,5 miljoen euro voor de middenvelder. 

PSV en Flamingo lijken af te stevenen op een persoonlijk akkoord, maar het ligt dus aan de clubs. Op de achtergrond doemen ondertussen naast Club Brugge en Leipzig ook nog andere geïnteresseerden op. Een aantal Italiaanse clubs heeft bij Utrecht geïnformeerd naar zijn status. 

Bij Utrecht wordt verwacht dat de interesse van deze buitenlandse clubs op korte termijn concreet wordt. Daarmee krijgt PSV fikse concurrentie. Zelf ligt zijn voorkeur bij PSV, zo is te lezen.