Voorbereidingen Antwerp en De Roeck

Voorbereidingen Antwerp en De Roeck met zomerstage in Oostenrijk

21 juni om 14:13
Laatste update: 21 juni om 15:09

De voorbereidingen voor het seizoen 2024-2025 van Antwerp FC komen zo stilaan in volle gang. De club deelde haar voorbereidingsprogramma via haar officiële kanalen. Volgende week starten Jonas De Roeck en co aan het echte werk. 

Op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni ondergaan de spelers fysieke en medische testen om hun conditie te evalueren. Woensdag 26 juni markeert een belangrijke dag: de eerste groepstraining onder leiding van de nieuwe coach, Jonas De Roeck. Deze training is meteen een kans voor de fans om hun nieuwe trainer te verwelkomen. Een open training dus … 

Naast de open training is er ook een officiële persvoorstelling van hoofdcoach Jonas De Roeck gepland op dezelfde dag. In de weken daarna bereidt Antwerp zich verder voor op het nieuwe seizoen met een zomerstage in Waidring, Oostenrijk, van zondag 7 juli tot en met zaterdag 13 juli. 

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen vindt plaats op zondag 28 juli tegen Charleroi, gevolgd door de eerste thuiswedstrijd op zondag 4 augustus tegen RSC Anderlecht

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.