Oefenprogramma Anderlecht ligt vast: ‘Wolfsburg, Braga en Eden Hazard’

Oefenprogramma Anderlecht ligt vast: Wolfsburg, Braga en promovendus

20 juni om 16:20
Laatste update: 20 juni om 17:40

De clubs uit de Jupiler Pro League beginnen zo stilaan aan de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Het oefenprogramma van RSC Anderlecht ligt ongeveer ondertussen ook vast. Dat deelde Anderlecht donderdag mee. 

Anderlecht begint met een wedstrijd tegen Royal Union Tubize-Braine en Eden Hazard. De voormalige kapitein van de Rode Duivels speelt nog eens mee met zijn jeugdclub. De wedstrijd vindt plaats op woensdag om 14:30 uur in het Stade Leburton. Vervolgens speelt Anderlecht achter gesloten deuren tegen het naar 1A gepromoveerde Dender

Anderlecht zal van 7 tot 14 juli op zomerstage gaan naar het zuiden van Portugal. Tijdens de stage zullen ze eerst naar Portimao reizen, even later trekken Riemer en co richting Porto. De tegenstander van 6 juli is nog niet gekend. Op 14 juli staat de laatste wedstrijd van de zomerstage op het programma. Anderlecht neemt het dan op tegen Braga

Op 20 juli speelt Anderlecht op de fandag tegen VfL Wolfsburg. Alleszins een mooie gelegenheid voor de supporters om hun team in actie te zien. De dag na de wedstrijd tegen Wolfsburg speelt Anderlecht nog tegen het Franse Metz, weer achter gesloten deuren op Neerpede. Alle oefenwedstrijden zijn te volgen via Mauve TV. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.