OFFICIEEL: 15-jarig talent tekent profcontract bij Anderlecht

OFFICIEEL: 15-jarige Brusselaar tekent zijn eerste profcontract bij Anderlecht

20 juni om 14:57
Laatste update: 20 juni om 15:03

Joshua Bethume heeft zijn eerste profcontract getekend bij RSC Anderlecht. Bethume en Anderlecht gaan voor de aankomende drie seizoenen met elkaar in zee, paars-wit heeft dit medegedeeld via de officiële kanalen. De club is zeer content met de potentie van de 15-jarige middenvelder/rechtervleugelverdediger.

Bethume gaat in het volgende seizoen aan de slag bij de U18 van Anderlecht. Het polyvalente talent wist in het afgelopen seizoen onder meer indruk te maken in de Future Cup. Bethume vertelt via de website van Anderlecht over zijn kwaliteiten als voetballer.

‘Gevraagd naar zijn kwaliteiten, noemt Joshua percussie, techniek en visie. Hij laat zich inspireren door een speler als Mario Stroeykens, wiens impact op het veld hij bewondert. Als fan van Sporting droomt Joshua ervan om ooit zijn debuut te maken in het Lotto Park, voor zijn lievelingsclub’, deelt Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.