'Manchester United heeft Club Brugge-goudhaantje Sabbe in het vizier'

19 juni om 21:30

Kyriani Sabbe brak dit seizoen helemaal door bij Club Brugge en lijkt klaar om volgend seizoen een belangrijke pion te gaan worden. Dat is ook enkele buitenlandse clubs niet ontgaan. Eén van die clubs is Manchester United.

Volgens Alice Abrahams heeft Manchester United de jonge rechtsachter het voorbije seizoen namelijk nauwlettend in de gaten gehouden. Men wil daarmee anticiperen op een mogelijk vertrek van Aaron Wan-Bissaka, die wordt gelinkt aan Engelse en Italiaanse clubs.

De kans is echter bijzonder klein dat Club Brugge ook zal openstaan voor een vertrek van Sabbe. De jonge rechtsachter moet bij Club Brugge komend seizoen een sterkhouder gaan worden en zijn goede prestaties van begin 2024 voortzetten.

De negentienjarige Sabbe speelde het seizoen waarin Club Brugge zich tot kampioen kroonde 36 partijen voor Blauw-Zwart. Daarin was hij goed voor één doelpunt en ier assists. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij de landskampioen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.