Cercle Brugge in tweede voorronde Europa League tegen Kilmarnock

UPDATE: Cercle Brugge kent nu ook speeldata voor matchen tegen

20 juni om 18:45
Laatste update: 20 juni om 18:45

Cercle Brugge neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen het Schotse Kilmarnock FC. Het belooft een interessante uitdaging te worden voor de manschappen van hoofdtrainer Miron Muslic.

Cercle Brugge wist in het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen flink te verrassen. Groen-zwart wist zich naar de Champions’ Play-Offs te knokken en eindigde uiteindelijk op de vierde plaats in de Jupiler Pro League.

Kilmarnock eindigde in het afgelopen seizoen op de vierde plaats in de Scottish Premiership. Kilmarnock moest alleen Celtic, Rangers en Hearts voor zich dulden. De exacte speeldatum van de tweede voorronde van de Europa League tegen Kilmarnock moet nog bekendgemaakt worden. Dit wordt ten laatste gedaan op donderdag 20 juni om 18 uur.

Update: Cercle Brugge speelt donderdag 25 juli in Schotland tegen Kilmarnock. Eén week later op donderdag 1 augustus ontvangt Cercle Brugge Kilmarnock in het Jan Breydelstadion. De aftrapuren zijn nog niet bekend. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.