'PSG, United en Arsenal azen op Portugees Neves'

'Benfica rekent zich rijk: PSG, United en Arsenal moeten 120 miljoen betalen'

16 juni om 11:22

Voor Benfica lonkt een volgende megadeal eraan te komen. Middenvelder João Neves van de Portugese topclub geniet interesse van Paris Saint-Germain, Manchester United en Arsenal, meldt Fabrizio Romano zondag.

Neves is de volgende parel uit de talentenfabriek van O Glorioso. Hij beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak en dat leverde hem ook een plekje in de EK-selectie van Portugal op. De kans is groot dat Benfica hem na het eindtoernooi in Duitsland kwijtraakt. Arsenal en Manchester United volgen hem al maanden, maar ook PSG toont nu concrete interesse, weet de transferexpert.

Benfica zal zijn oogappel echter niet zonder slag of stoot laten gaan. De club uit Lissabon houdt vast aan de transferclausule in het contract van de controleur ter waarde van 120 miljoen euro. Daarmee kan Neves na João Félix (127 miljoen) en Enzo Fernández (121) de duurste uitgaande transfer ooit worden van Benfica.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.