'Stengs richting Lazio, vraagprijs Feyenoord bekend'

'Stengs (ex-Antwerp) stap dichter bij Lazio, Feyenoord vraagt 12 miljoen euro'

14 juni om 21:46

Een transfer van Calvin Stengs naar Lazio komt steeds dichterbij. Feyenoord is bereid om de ex-speler van Royal Antwerp FC te laten gaan voor twaalf miljoen euro, plus bonussen. Dat meldt de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà.

Eerder werd in het Italiaanse geruchtencircuit een vraagprijs van twintig miljoen euro genoemd, maar dat zou niet kloppen. De overstap van Stengs kan al op korte termijn zijn beslag krijgen, schrijft Pedullà. De achtvoudig Oranje-international, die niet is opgeroepen voor het EK, moet in Rome de opvolger worden van Luis Alberto. De Spaanse middenvelder vertrok reeds naar Qatar.

Lazio en Feyenoord voerden vrijdag topoverleg, klinkt het. De partijen zouden elkaar inmiddels naderen. Gustav Isaksen is géén onderdeel van de onderhandelingen. De Rotterdammers zijn gecharmeerd van hem, maar op dit moment is een transfer van de de Deense vleugelspeler nog niet aan de orde. Ook Stengs zelf zou steeds dichter bij een deal met de Romeinen komen.

Stengs verruilde OGC Nice een jaar geleden voor Feyenoord, dat zes miljoen euro betaalde. In 43 officiële duels was de aanvallende middenvelder goed voor acht doelpunten en achttien assists. Hij heeft een contract tot medio 2027 in De Kuip.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.