CDK zag Club Brugge de titel pakken: "De Anderlecht-jongens plaag ik wel"

14 juni om 15:44

De titel van Club Brugge was voor heel wat mensen na een moeilijk seizoen een verrassing. Ook voor Charles De Ketelaere, die als ex-speler van Blauw-Zwart de prestaties van zijn jeugdclub bleef volgen.

Hij is al twee jaar vertrokken bij Club Brugge, maar Blauw-Zwart is De Ketelaere zeker nog niet vergeten. Zelfs in Italië blijft hij zijn ex-ploeg volgen. "Ik heb de titelwedstrijd van Club Brugge deels op mijn gsm gevolgd. Het was even spannend met die buitenspelfase, maar het kwam toch nog goed. Ik was blij. Ik heb mijn vrienden gefeliciteerd", aldus De Ketelaere op zijn persconferentie.

En die titel van Club Brugge kreeg zo ook zijn gevolgen bij de Rode Duivels: waar jongens zoals Youri Tielemans, Romelu Lukaku en Zeno Debast het te horen kregen van De Ketelaere. "De Anderlecht-jongens plaag ik wel een beetje. Onder andere tegen Zeno Debast maak ik nog wel wat grapjes", lacht De Ketelaere nog, die de sfeer bij de Rode Duivels ook bijzonder goed vindt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.