Tegenstander EK over Courtois bij Rode Duivels: “4 meter!"

Slowaakse doelman over Courtois bij Rode Duivels: “Ik dacht Sels of Kaminski”

13 juni om 17:32

Martin Dubravka, de Slowaakse doelman, sprak in een interview met DH over zijn verwachtingen voor het EK en zijn blik op de ploeg van de Rode Duivels. Slowakije speelt haar eerste duel tegen de Rode Duivels.

Dubravka, die sinds 2018 in de Premier League speelt, heeft tegen een heleboel Rode Duivels gespeeld en heeft veel respect voor hun individuele kwaliteiten. 

Echter, een vraag hield hem bezig: "Waarom is Courtois hier niet? Het is vreemd voor mij om hem niet te zien”, klinkt het bij de doelman. “Hij is een geweldige keeper, de beste van de besten. Hij is 4 meter lang," grapte Dubravka.

De afwezigheid van Courtois leek Dubravka echt te verbazen, vooral gezien de reputatie van de Belgische doelman. "Ik weet dat Casteels een goede keeper is, maar ik ken hem niet zo goed. Ik dacht eigenlijk dat de coach voor Sels of Kaminski zou kiezen, die eerste keus keepers zijn in Engeland," zei Dubravka. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.