OFFICIEEL: Huurling Kanga neemt afscheid van Standard

12 juni om 21:50

Voor Wilfried Kanga zit het verhaal bij Standard erop. De aanvaller werd door Hertha BSC verhuurd aan de Rouches en heeft inmiddels ook afscheid genomen van de club.

Op Instagram kondigde Kanga aan dat hij Standard zal verlaten. 'Bedankt aan de supporters, mijn ploegmaats en alle leden van de staf voor dit seizoen. Ik onthoud enkel het positieve en ben ervan overtuigd dat Standard terugkeert op de plek waar het hoort te staan. Ik was fier een Rouche te zijn', schreef hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wilfried KANGA (@willokanga)

Standard kon de spits ook definitief in huis halen, maar heeft door de financiële problemen niet genoeg geld om dat ook te doen. Kanga zal de club dus verlaten en terugkeren naar Hertha BSC.

De kans dat Kanga, die bij Standard goed was voor twaalf doelpunten en drie assists in 37 partijen, ook bij Hertha BSC blijft is echter klein. De Frans-Ivoriaanse aanvaller werd al gelinkt aan enkele andere clubs, waaronder ook KAA Gent.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.