Kroon je tot Koning van de Pronostiek, voorspel het EK als beste

10 juni om 22:00
Laatste update: 14 juni om 21:17

Het EK 2024 in Duitsland staat voor de deur. Wat is er leuker dan op voorhand het toernooi voorspellen? Wel, na het EK kunnen zeggen dat jij de beste pronostiek had. Bestemming Berlijn daagt jou nu uit. Doe mee aan onze gratis Scorito-poule. Voorspel het EK 2024 beter dan de lezers en de redacteurs van VoetbalPrimeur.be.

Bestemming Berlijn daagt je uit
De redacteuren van VoetbalPrimeur.be hebben een speciale aflevering van Bestemming Berlijn opgenomen. In de uitzending voorspellen zij hoe de groepsfase gaat verlopen. Duiden ze de EK-winnaar en de topscorers aan. 

Geef jij pronostiek
Nu is het aan jou. Jij voorspelt in de eerste fase de uitslagen van alle groepsmatchen. Geef jij de Rode Duivels een negen op negen? Geef je Nederland veel kans of zie je Frankrijk iedereen naar huis spelen in Duitsland? Kiezen maar.

Daarnaast mag je ook vier spelers aanduiden die zullen meestrijden voor de topschutterstitel. Knalt Romelu Lukaku ze binnen? Legt Harry Kane ze vlot in het mandje of is het toch Kylian Mbappé die topschutter wordt op het EK? Duid het aan.

Tot slot moet je in de eerste fase ook nog aanduiden welk land er straks met de titel gaat lopen. België, toch? Of eerder Frankrijk of Spanje? Jij hebt het voor het zeggen.

Na de groepsfase kun je de uitslagen van de rest van het toernooi aanduiden om nog meer punten te scoren en de beste pronostiek van VoetbalPrimeur.be in te vullen.

Pronostiek invullen op Scorito
01. Surf naar www.scorito.com
02. Klik op 'INLOGGEN GAMECENTER'
03. Log in (vul je E-mailadres en Wachtwoord in) of maak een account aan (klik op registeren en voltooi de registratie)
04. Klik nadat je bent ingelogd op 'GAMECENTER'
05. Klik op EK-spel
06. Voorspel de uitslagen van groep A
07. Klik per match op 'Voorspel' en duid dan een uitslag aan
08. Voorspel elke groep
09. Duid de Europees kampioen aan
10. Duid vier topscorers aan

Meedoen met de poule van VoetbalPrimeur.be
Om mee te doen met de poule van VoetbalPrimeur.be en Bestemming Berlijn te verslaan, moet je nog twee stappen doen.
01. Klik op deze link 
02. Klik op 'Ja, ik doe mee'

Wat staat op het spel?
De eeuwige roem. We houden bewust de poule gratis. Er is dus geen inleg, maar ook geen geldprijs. Het enige wat er op het spel staat, is de eeuwige roem.

Tot wanneer kan je je inschrijven?
Inschrijven kan tot vlak voor de start van het EK op vrijdag. 

Veel succes! 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.