Wilmots vertrekt bij RFC Luik en tekent bij Patro Eisden

OFFICIEEL: Wilmots maakt overstap van RFC Luik naar Patro Eisden

12 juni om 16:30

Reno Wilmots heeft de overstap gemaakt van RFC Luik naar Patro Eisden. Dit nieuws wordt medegedeeld via de officiële kanalen van Patro Eisden. Wilmots heeft een contract getekend voor twee seizoenen.

Wilmots gaat met rugnummer 20 spelen bij Patro Eisden en komt over van concurrent RFC Luik. Patro Eisden is zeer te spreken over de transfer. De club vertelt het volgende over de komst van de middenvelder.

“Met Reno Wilmots halen we een speler van groot kaliber binnen. Vorig seizoen fungeerde hij bij Luik als patron op het middenveld, maar ook als defensieve buffer. Reno valt op met zijn gestalte, loopvermogen en vista. Deze koppelt hij aan duelkracht en power. Onze coach is dan ook blij dat we een speler als Reno binnenhalen”, aldus Patro Eisden.

Patro Eisden sluit af door aan te geven dat de club zeer tevreden is met de komst van Wilmots. “Reno is een box-to-box middenvelder met ervaring en de juiste leeftijd voor de positie. Hij brengt ook een ongelofelijke mentaliteit in de kleedkamer. We zijn tevreden met zijn komst”, besluit Patro Eisden.