Moeten de Rode Duivels op zondag gaan stemmen?

Moeten de Rode Duivels op zondag gaan stemmen? ‘Iedereen kreeg een brief’

4 juni om 18:29
Laatste update: 4 juni om 18:43

De Rode Duivels zijn momenteel volop in voorbereiding voor het EK in Duitsland. Domenico Tedesco en co sleutelen aan de ploeg in de hoop het hele land trots te maken in Duitsland. Worden die voorbereidingen zondag even gepauzeerd om te gaan stemmen? 

Heel België trekt zondag richting het stembureau. Maar we zullen er alvast geen Rode Duivels te zien krijgen. De Duivels (en alle leden van de staf) zouden volgens Het Nieuwsblad niet moeten gaan stemmen.

De Rode Duivels zouden ondertussen al een brief gekregen hebben waarin vermeld staat dat ze niet verplicht zijn  om zondag te gaan stemmen. ‘Iedereen kreeg een brief dat ze door werkverplichtingen niet verplicht zijn om te gaan stemmen.’

‘Als er spelers of stafleden zijn die absoluut toch willen stemmen, dan kunnen ze uiteraard een volmacht geven’, schrijft het Nieuwsblad verder. Volgens de krant zou het wel lukken om snel op zondagmiddag het stemlokaal op te zoeken. Vanaf dan zouden de internationals nog een 2,5 dagen vrijaf hebben. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.