Nusa had gemengde gevoelens na het pakken van de titel en vindt CL belangrijk

Nusa na titel Club Brugge: ''Champions League is heel belangrijk voor mij''

4 juni om 08:45

Antonio Nusa werd met Club Brugge kampioen van de Jupiler Pro League. Dat was een bijzondere ervaring voor de Noorse aanvaller. Nusa blikte terug op het moment nadat het bekend werd dat Club de titel pakte.

De Noor maakte er uiteraard een feest van nadat het kampioenschap binnen was. ''Ik ging de kleedkamer binnen en vierde daar het grootste deel van de tijd, omdat het daar zo vol was. Maar wat een einde; het was echt gaaf om er deel van uit te maken'', vertelde Nusa aan het Noorse TV2.

Na het pakken van de titel had Nusa gemengde gevoelens omdat de aanvaller ook probeerde te ontsnappen aan de overweldigende stroom van fans. ''Je wordt tegelijkertijd bang en blij - omdat je daadwerkelijk hebt gewonnen'', zei Nusa.

Nusa zou wel eens bij Club Brugge kunnen blijven aangezien Club de Champions League in gaat. ''De Champions League is heel belangrijk voor mij. Het geeft me gewoon iets anders om het tegen af ​​te wegen'', aldus Nusa.

De Noor staat op dit moment onder andere in de belangstelling van Barcelona.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.