Jadon Sancho wil bij Manchester United blijven als Erik ten Hag vertrekt

Britse pers doet claim: 'Als Ten Hag vertrekt wil Sancho bij United blijven'

3 juni om 17:55

Jadon Sancho is klaar om terug te keren bij Manchester United. Die onthulling doet Daily Mirror maandag. Er is echter één voorwaarde: Erik ten Hag moet de club verlaten. De Nederlandse manager wacht nog altijd op het oordeel van de clubleiding.

Jadon Sancho heeft op huurbasis bij Borussia Dortmund een goede indruk achtergelaten. De Duitse club wil de aanvaller dan ook maar al te graag langer laten blijven. Dortmund wordt echter geconfronteerd met twee grote obstakels. De ambitie van Sancho zelf om nog altijd te willen slagen op Old Trafford, in combinatie met een vraagprijs van meer dan vijftig miljoen euro kan Dortmund dwarsliggen.

Sancho lijkt echter te beseffen dat er voor hem geen toekomst is bij Manchester United, zolang Ten Hag aan het roer staat. De buitenspeler lijkt nog altijd niet voornemens zijn excuses aan te bieden en hoopt zodoende op een vertrek van de Nederlander.

Ten Hag is daarentegen nog steeds in afwachting van het beslissende oordeel over zijn toekomst. De clubleiding zou volgens Britse media al contact hebben gehad met eventuele opvolgers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.