HVH over zijn afscheid bij Gent voor de match tegen Genk

HVH over zijn afscheid bij Gent: “Heb mooie bonussen in mijn contract staan”

31 mei om 21:10
Laatste update: 31 mei om 21:46

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, gaat tegen KRC Genk zijn laatste match beleven als hoofdtrainer van De Buffalo’s. Vanhaezebrouck blikt vooruit op zijn afscheid bij Gent. Tegen Genk speelt Gent nog een laatste barragematch voor het laatste Europese ticket.

Vanhaezebrouck wordt gevraagd of de fans van Gent hem gaan missen. “Dat weet ik niet, uiteindelijk zal de toekomst dat uitwijzen. Wat is geweest, is geweest. Het heeft weinig zin om daarop te blijven terugkijken, het afscheid was mooi, het zal niet vergeten worden, niet van mijn kant en niet van hun kant”, deelt Vanhaezebrouck via de persconferentie van Gent.

Vanhaezebrouck vertelt verder over de laatste match tegen Genk. “We hebben nog een match buitenshuis waar 1000 fans gaan mee zijn. Daar gaan we proberen een goed resultaat te halen om nog eens Europees voetbal te halen, dat zou 10 jaar op rij zijn”, aldus Vanhaezebrouck.

Tot slot wordt Vanhaezebrouck gevraagd of het missen van Europees voetbal een smet op zijn laatste periode bij Gent zou zijn. “Nee absoluut niet, ik heb al wat mooie bonussen in mijn contract staan, voor het behalen van de eerste plaats of de eerste vier plaatsen. Ik denk dat men schrik had om die te moeten uitbetalen, dus ja. Dan zou het nu op deze manier zijn om te proberen een Europees ticket te behalen”, besluit Vanhaezebrouck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.