Euvrard promoveert toch, ruilt Zulte Waregem in voor Dender

OFFICIEEL: Euvrard promoveert toch, ruilt Zulte Waregem in voor Dender

31 mei om 19:51
Laatste update: 31 mei om 21:45

Vincent Euvrard is officieel gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van Dender. Zulte Waregem liet weten dat Euvrard voor een nieuwe uitdaging ging. Bij Dender was de positie vrij doordat Timmy Simons de overstap maakte naar KVC Westerlo.

Euvrard promoveert dan toch naar de Jupiler Pro League door zijn aanstelling bij Dender. Euvrard neemt ook twee assistenten mee naar Dender, videoanalist Arthurt Snoeks en assistent-trainer Frederic Stilmant.

Euvrard is zeer content met zijn nieuwe avontuur bij Dender. “Na het eerste gesprek met de CEO had ik meteen een goed gevoel bij FC Dender. Hoe de club bijna geruisloos van Derde naar Eerste klasse is gegaan, sprak me enorm aan”, deelt Euvrard via de website van Dender.

Euvrard vertelt verder over zijn start bij Dender. “Naast dit goed gevoel kan ik me spiegelen met de normen, waarden en toekomstvisie van de club. Samen gaan we de komende weken en maanden hard werken om de ploeg klaar te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen”, besluit Euvrard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.