OFFICIEEL: Simons ruilt Dender in voor KVC Westerlo

OFFICIEEL: Trainer Simons verruilt Dender voor KVC Westerlo

23 mei om 10:26
Laatste update: 23 mei om 10:33

KVC Westerlo heeft Timmy Simons gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer. Simons komt over van Dender en volgt interim-trainer Bart Goor op bij De Kemphanen.

Simons wist indruk te maken als hoofdtrainer van Dender. Simons werd tweede in de Challenger Pro League waardoor Dender direct promoveerde naar de Jupiler Pro League. Simons begint nu aan een nieuw avontuur bij Westerlo.

Bij Westerlo stond Goor als interim-trainer aan het roer na het ontslag van hoofdtrainer Rik De Mil. De Mil zorgde ervoor dat Westerlo zeker was van het behoud in de Jupiler Pro League. Vervolgens werd De Mil ontslagen na de salonremise tegen Genk.

Simons wordt bij KVC Westerlo aangekondigd op ludieke wijze. De ex-Rode Duivel stapt in een auto met de vraag om hem naar huis te brengen. Vervolgens komt hij aan bij KVC Westerlo met de boodschap dat het vanaf nu z'n tweede thuis is. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.