Bayern-fans reageren op eerste indruk van Vincent Kompany

Bayern-fans reageren met uiteenlopende meningen op komst Kompany

31 mei om 14:35

Vincent Kompany is de kersverse hoofdtrainer van Bayern München. Uiteraard is er ook ruimte voor fans om zich uit te spreken over de nieuwste aanwinst van de Duitse grootmacht.

Reacties lopen volgens Het Laatste Nieuws uiteen van ''Ik verwacht helemaal niets van Vincent Kompany'' tot ''Het is de best mogelijke trainer die Bayern had kunnen halen''. Daarnaast zijn er ook fans die nog niet weten wie Kompany is, ''Vicent Wie'', zei een supporter bijvoorbeeld.

Supporter Nic (23) kan zijn geluk echter niet op.  ''Ik schat hem zelfs hoger in dan Hans-Dieter Flick (die in twee seizoenen twee titels en de Champions League pakte, red.). Er hangt zo’n indrukwekkend aura rond hem. Net doordat hij nog zo jong is, gaan ze makkelijker dingen van hem aannemen dan van iemand die al twintig jaar niet meer op een bal heeft getrapt'', aldus de fan.

Bayern trekt na advies van Kompany mogelijk Aaron Danks aan voor de technische staf. De twee kennen elkaar vanuit hun verleden bij RSC Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.