Bakayoko snapt Bayern-link: 'Goed gesprek met Kompany'

Bakayoko gelinkt aan Bayern: 'Had toen goed gesprek met Kompany'

31 mei om 08:35
Laatste update: 31 mei om 08:39

Johan Bakayoko maakt zich na een zeer succesvol seizoen met PSV op voor het EK met de Rode Duivels. Hoe zijn toekomst er daarna uitziet, weet de 21-jarige rechtsbuiten nog niet.

Bakayoko is blij dat hij vorig jaar bij PSV is gebleven. Hij genoot concrete interesse van Paris Saint-Germain en Brentford. "Dat was de goeie keuze, ja. Welke ploeg toen ook aan mijn mouw zou trekken, het was niet het juiste moment. Ik wilde kampioen worden met PSV en dat is gelukt", vertelde de aanvaller aan Het Laatste Nieuws.

Deze zomer moet hij mogelijk vijftig miljoen opleveren. Volgens Het Laatste Nieuws klopten Liverpool, Arsenal en Bayern al aan. "Het enige wat ik kwijt kan is dat ik volgend jaar ergens op een voetbalveld zal staan", zei Bakayoko.

Met Vincent Kompany staat volgend jaar een landgenoot aan het roer bij Bayern. De voormalig topverdediger wilde Bakayoko bovendien vorig jaar al naar Burnley halen. "Ik kreeg vorig jaar een telefoontje van Kompany, inderdaad. Hij legde toen zijn visie op voetbal uit. Het was een goed gesprek, maar dat was dus vorige zomer", aldus Bakayoko.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.