OFFICIEEL Besnik Hasi blijft langer bij KV Mechelen

OFFICIEEL: Hasi blijft toch langer bij KV Mechelen: "Nog meer successen bereiken"

31 mei om 11:31
Laatste update: 31 mei om 11:47

De kogel is door de kerk. Ondanks hij eerder zijn vertrek had aangekondigd, heeft Besnik Hasi dan toch een nieuw akkoord gevonden met KV Mechelen. Dat werd vrijdag aangekondigd door Malinwa zelf. 

Hasi geeft aan dat hij heel graag bij KV Mechelen werkt. "Dat heb ik nooit ontkend", klinkt het op de website van de club. "Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, zowel de club, als de supporters, de spelers en mijn staf."

Volgens de coach is er ondertussen een stevige basis neergelegd in Mechelen, waar ze in de toekomst de vruchten van zullen plukken. "Ik ben er zeker van dat we samen de komende twee jaar nog meer successen gaan bereiken", aldus Hasi. "In het bijzonder bedank ik ook onze voorzitter voor het harde werk dat hij heeft geleverd om mij aan boord te houden."

De 52-jarige Hasi werd in november 2023 aangesteld bij KV Mechelen, om er Steven Defour op te volgen. De voormalige coach van RSC Anderlecht slaagde er niet alleen in de club in veiligheid te brengen, maar ook om Malinwa naar een verdienstelijke achtste plek te gidsen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.