Standard-fans krijgen galamatch met wereldsterren zoals Del Piero en Fellaini

Del Piero: ''Achter de Fransen zie ik een aantal outsiders, ook België''

31 mei om 08:25

Standard-fans krijgen zondag iets speciaals voorgeschoteld. Dan komen namelijk twee elftallen met wereldbekende (ex-)voetballers langs. Zij spelen tijdens de Circus Cup een galamatch voor het goede doel.

Standard en Circus organiseren de liefdadigheidswedstrijd om zo opbrengsten te schenken aan initiatieven die burgers willen samenbrengen rond sportieve evenementen.

Onder andere Marouane Fellaini zal van de partij zijn tijdens de match. Ook grote namen zoals Alessandro Del Piero en Wesley Sneijder zullen hun opwachting maken tijdens de match.

Del Piero sprak ook nog een woordje over de kansen van de Rode Duivels op het EK. ''Achter de Fransen zie ik een aantal outsiders waartoe ook België en Italië behoren. Met een speler als Kevin De Bruyne mag België hoopvol zijn. Hij is één van de beste spelers van de wereld, zo niet de beste'', aldus Del Piero volgens Het Nieuwsblad.

Selectie rode team: Dida, Zaccardo, Stam, Van Buyten, Clichy, Davids, Sneijder, Fellaini, Wright-Phillips, Karagounis, Morientes, Vandooren, Dupré, Lukunku.

Selectie zwarte team: Diego Lopez, Simic, Miranda, Hyypia, Sorin, Mendieta, Del Piero, Tiago, Simao, Cissé, Savilia, Fadiga, Schepens, Camozzato.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.