Tolu Arokodare had het liever anders gezien, naar familie in Nigeria

Arokodare: ''Zuur dat we nog een extra wedstrijd moeten spelen, mis familie''

31 mei om 07:55

Voor KRC Genk krijgt het seizoen een staartje. Het team van spits Tolu Arokodare moet namelijk nog langs KAA Gent om een Europees ticket te verzekeren. Dat had de aanvaller natuurlijk liever anders gezien.

Arokodare baalt dat Genk zich niet heeft kunnen plaatsen via de Champions' Play-offs. ''We hebben een heel seizoen keihard gewerkt en verdienen een Europees ticket. Het is zuur dat we daarvoor nog een extra wedstrijd moeten spelen. Daarnaast wil ik ook gewoon dolgraag naar mijn familie in Nigeria, ik heb hen lang genoeg moeten missen...'', vertelde de spits aan Het Belang van Limburg.

De aanvaller beseft zich dan ook dat de match tegen Gent cruciaal is. ''We hebben dit seizoen veel belangrijke wedstrijden gespeeld, maar dit is inderdaad misschien wel de belangrijkste'', zei Arokodare.

Genk is erop gebrand om het seizoen goed af te sluiten. ''We willen koste wat het kost Europa in. Dat is niet alleen voor ons als spelers belangrijk, maar ook voor de club en de fans'', aldus de spits.

Arokodare speelde dit seizoen 39 Jupiler Pro League-wedstrijden. Daarin wist de centrumspits 12 maal te scoren en 3 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.