Denis Odoi contractverlenging bij Club Brugge

Blijft Odoi langer bij Blauw-Zwart? 'Gesprek staat gepland'

29 mei om 10:23

Terwijl het contract van Eder Balanta niet verlengd zal worden bij Club Brugge, staat er wel een gesprek gepland met Denis Odoi. Voor de heropstart eind juni zou er duidelijkheid moeten zijn of hij al dan niet langer blijft.

Het is allerminst overdreven om te zeggen dat Denis Odoi herboren is onder Nicky Hayen. De 36-jarige verdediger bewees meermaals zijn polyvalentie, met sterke optredens in de Champions' Play-offs en op het Europese toneel. 

Odoi speelde tevens een grote rol in de negentiende landstitel van de club, door het enige doelpunt te scoren tegen RSC Anderlecht op de voorlaatste speeldag. Daarnaast zou Odoi naar verluidt tot de fitste spelers binnen de kern van Club Brugge behoren. Dat alles zorgt ervoor dat Blauw-Zwart rond de tafel wil zitten met Odoi, om een nieuwe overeenkomst te vinden voor één extra seizoen. Dat gesprek staat alvast gepland, zo meldt HLN

Odoi is ondertussen ook uitgegroeid tot leidersfiguur bij Club Brugge en de voomalig Fulham-speler is alvast niet van plan om nu al te stoppen. Het is afwachten of er een akkoord uit de bus zal komen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.