Odoi over cruciale fase in kampioensduel tussen Club Brugge en Cercle

Odoi over cruciale fase in Brugse derby: “Dacht dat de titel weg was”

26 mei om 21:44
Laatste update: 26 mei om 22:23

Denis Odoi wist met Club Brugge tegen Cercle Brugge kampioen van België te worden. De verdediger blikt terug op de fase waarin het leek alsof Cercle Brugge op voorsprong kwam. Bij een nederlaag was Union SG kampioen van België geworden.

Odoi trapte de bal van Cercle Brugge uit het doel van Club Brugge, maar het had er alle schijn van dat de bal over de lijn was gegaan. “We waren niet op de hoogte van de tussenstand in de andere matchen, tot Minda het mij vertelde bij die fase. Toen dacht ik dat de titel weg was”, citeert Het Nieuwsblad Odoi.

Odoi vertelt dat hij na de VAR-fase erg opgelucht was. “Omdat de VAR-interventie heel lang duurde, leek het alsof er geen buitenspel was. Uiteindelijk was het met een teen. Gelukkig voor ons. Ik ben nu gewoon heel erg opgelucht”, aldus Odoi.

Odoi blikt ook terug op de match tussen Club Brugge en Cercle Brugge. “We waren niet goed, maar probeerden sterker uit de kleedkamer te komen. Uiteindelijk is het gelukt: dat is het enige wat telt”, besluit Odoi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.