Geraerts: "Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen bij Schalke"

28 mei om 13:00

Het heeft er alle schijn van dat Karel Geraerts coach van Schalke 04 blijft. Dat blijkt alvast uit een uitspraak bij Kicker, waarin hij uitkijkt naar het komende seizoen. 

"Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen bij Schalke", liet hij noteren bij die Duitse bron. Mogelijk maakt dat een einde aan de geruchten over zijn toekomst. Geraerts werd in oktober aangesteld bij Schalke en slaagde ook erin om de noodlijdende club in tweede afdeling te houden. 

Het contract van Geraerts loopt nog door tot de zomer van 2025, maar werd al verschillende keren gelinkt aan een terugkeer naar België. Na het ontslag van Ronny Deila werd hij genoemd bij Club Brugge, maar door het succesverhaal van Nicky Hayen lijkt dat van de baan.

Geraerts wilde tijdens het seizoen niet praten over zijn toekomst, maar zat wel rond de tafel met Schalke. Nu heeft hij dus een duidelijke hint gegeven over zijn toekomst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.