Shortlist KRC Genk bekend: ‘Vier namen met Geraerts en van Nistelrooij’

Shortlist KRC Genk bekend: ‘Vier namen met Geraerts en van Nistelrooij’

24 mei om 07:00

KRC Genk is op zoek naar een opvolger van de vertrokken Wouter Vrancken. Het Laatste Nieuws heeft een shortlist van vier namen onthuld: Ruud van Nistelrooij, Karel Geraerts, Johan Van Rumst en Thorsten Fink.

Fink werd eerder al nadrukkelijk genoemd en staat onder contract bij rivaal Sint-Truiden VV. Karel Geraerts staat aan het roer bij Schalke 04 en lijkt een moeiijke optie te zijn. Ruud van Nistelrooij is vrij en ook Van Rumst, de voormalige assistent van Philippe Clement wordt genoemd.

Van Nistelrooij is de grootste naam van het lijstje. De voormalige aanvaller scoorde in zijn topjaren doelpunten aan de vleet bij onder meer Manchester United en Real Madrid. Van Nistelrooij was eerder hoofdtrainer bij PSV waar hij besloot om op te stappen.

Van Rumst was eerder al assistent van Clement bij KRC Genk en is de meest verrassende naam van de vier. Van Rumst is echter nog nooit hoofdtrainer geweest.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.