Vincent Mannaert kijkt met vertrouwen naar toekomst van Club Brugge

Mannaert: ''Wat ik gezien heb, geeft mij ongelooflijk veel vertrouwen''

28 mei om 07:40

Het titelfeest van Club Brugge stond bol van mooie woorden. Zo kwamen ook de vertrekkende CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe aan het woord. Beide heren spraken vol lof over de toekomst van Club Brugge

De wissel van de wacht ging niet zonder kritiek. Nadat Bob Madou het stokje overnam van Vincent Mannaert als CEO, kwam er al snel kritiek. Zo zouden de ticketprijzen voor Europees voetbal te hoog zijn en waren de resultaten een periode niet al te best.

Madou kreeg echter extra steun van voorzitter Verhaeghe tijdens het kampioensfeest. ''Deze mensen hebben dag en nacht gewerkt voor onze club. We zijn klaar voor de toekomst'', vertelde de voorzitter volgens Het Nieuwsblad.

Mannaert zette die woorden kracht bij. ''Wat we de laatste weken gezien hebben, geeft mij ontzettend veel vertrouwen. Dit team is op en naast het veld klaar om Club ongelooflijk succesvol te maken'', zei Mannaert.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.