Blessin over zijn toekomst bij Union

Blessin over zijn toekomst bij Union: “Contract tot 2025 en ik ben erg blij”

25 mei om 13:12

Union Saint-Gilloise staat aan de vooravond van een cruciale wedstrijd, waarbij ze nog steeds kans maken op de titel. In een seizoen dat vol spanning en verrassingen zat, heeft coach Alexander Blessin zijn tevredenheid uitgesproken over de prestaties van zijn team. 

"We hebben een absoluut ongelooflijk seizoen gespeeld. Ik ben erg trots op het team en de prestaties. De play-offs zullen mijn mening niet veranderen," aldus Blessin op de persconferentie, geciteerd door RTBF.

“Of we nu eerste, tweede of derde eindigen, we hebben een schitterend seizoen gespeeld”, klinkt het bij de coach. Blessin bevestigde verder ook zijn toekomst bij de club, waarmee hij speculaties over een mogelijk vertrek de kop indrukte.

"Ik heb een contract tot 2025 en ik ben erg blij," zei hij, waarmee hij zijn toewijding aan Union Saint-Gilloise bevestigt. Met nog één belangrijke wedstrijd te gaan, blijft Blessin optimistisch en vol vertrouwen. "Laten we de laatste stap zetten en kijken wat er gebeurt," zei hij. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.