Rits over het slotakkoord Club Brugge, Anderlecht en Union

Rits voor slotakkoord Club Brugge, Anderlecht en Union: “Spelen als Man City”

25 mei om 12:44

RSC Anderlecht heeft afgelopen zondag een zware klap gekregen in de strijd om de titel. In een cruciale wedstrijd tegen Club Brugge verloor Anderlecht met 0-1. Momenteel op de derde plek en ze hebben hun lot niet meer in eigen handen. Mats Rits blikt vooruit op de speeldag. 

De middenvelder reageerde op de situatie en de kritiek die het team ontving. "We hebben de afwezigen vervangen door goede spelers, maar degenen die ontbraken hebben veel ervaring," aldus Rits, geciteerd door RTBF

"Delaney, Thorgan of Vertonghen, hoeveel interlands hebben zij gespeeld? Natuurlijk wil je dat ze er zijn voor de belangrijke wedstrijden, maar zo is het nu eenmaal”, klinkt het verder bij de middenvelder van Anderlecht. 

Op de kritiek over het spel van Anderlecht reageerde Rits: "We willen altijd beter spelen, we willen altijd spelen zoals Manchester City, dat is het ideaal, maar soms is het niet mogelijk, dan loopt een wedstrijd anders. Rits vertelt de pers dat ze altijd aanvallend willen spelen, maar dat het nu eenmaal soms niet loopt hoe hij zou willen.