Voormalig T1-Antwerp over De Roeck als opvolger voor Van Bommel

Voormalig trainer Antwerp: “De Roeck is de ideale opvolger voor Van Bommel”

15 mei om 16:01

Jonas De Roeck staat hoog op het verlanglijstje van Royal Antwerp FC als vervanger van Mark van Bommel. Volgens voormalig Antwerp-trainer Regi Van Acker is De Roeck de ideale kandidaat voor The Great Old. Van Acker werkte eerder vier seizoenen samen met De Roeck.

Van Acker vindt het niet verrassend dat Antwerp aan De Roeck denkt als nieuwe hoofdtrainer. “Jonas kent de club door en door. Hij groeide er op, debuteerde er en maakte in 2000 de promotie naar eerste klasse mee”, deelt Van Acker via Het Nieuwsblad.

“Sindsdien is er natuurlijk véél veranderd op de Bosuil, maar als ik hoor dat Antwerp naar een jonge, ambitieuze trainer zoekt, die de Jupiler Pro League kent, én met jonge gasten kan werken, dan denk ik dat Jonas op dit moment het ideale profiel heeft om Van Bommel op te volgen”, geeft Van Acker aan.

Tot slot wordt Van Acker gevraagd of De Roeck ook meer krediet krijgt bij Antwerp. De Roeck speelde 120 matchen voor Antwerp. “Ja, tot je natuurlijk begint te verliezen, en ze dat verleden vergeten. Supporters willen winnen of op z’n minst goed voetbal zien”, besluit Van Acker.