Manchester City denkt aan Florian Wirtz indien Rode Duivel Kevin De Bruyne vertrek

'Manchester City denkt aan vervanger uit Bundesliga indien De Bruyne zou vertrekken'

14 mei om 10:38
Laatste update: 14 mei om 10:48

Eerder raakte bekend dat vooral San Diego FC -dat vanaf 2025 aan de slag gaat in de MLS- maar al te graag Kevin De Bruyne wil aantrekken. Ook bij Manchester City lijken ze zich stilaan toch voor te bereiden op een eventueel vertrek van de Rode Duivel. Indien De Bruyne zou vertrekken, zouden The Citizens de ideale vervanger zien in Florian Wirtz

Nu De Bruyne binnenkort 33 wordt, is het stilaan tijd om ook aan de iets verdere toekomst te denken voor Manchester City. Volgens CaughtOffside zou De Bruyne zelfs komende zomer al kunnen vertrekken, aangezien zijn contract afloopt in 2025. Al-Nassr, Al-Ittihad en verschillende Europese clubs worden genoemd als mogelijke bestemming. 

Naar verluidt zou de 21-jarige Florian Wirtz helemaal bovenaan het lijstje staan om het vertrek van De Bruyne op te vangen. Eerder werd er al interesse van Bayern München, PSG en Real Madrid in het Duitse wonderkind bekendgemaakt. Zijn club Bayer Leverkusen lijkt niet meteen open te staan om hun goudhaantje te laten gaan, maar een bod in de buurt van 150 miljoen euro zou hen volgens de bron op andere gedachten kunnen brengen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.