Moris over Skov Olsen na gelijkspel Union SG tegen Club Brugge

Moris over Skov Olsen na gelijkspel in Brugge: “Heeft in JPL niet veel meer te zoeken”

14 mei om 09:09

Anthony Moris, de aanvoerder van Union SG, speelde met 2-2 gelijk tegen Club Brugge. In de slotfase wist Moris nog uit te pakken met een cruciale redding op een inzet van Andreas Skov Olsen. De Deen wist twee keer te scoren, volgens Moris is het voor Skov Olsen de hoogste tijd om een nieuw avontuur buiten de Jupiler Pro League aan te gaan.

Moris begint met een terugblik op de match tussen Club Brugge en Union. “Het ontbrak ons aan efficiëntie. We wisten dat we Club pijn konden doen als we ze naar achteren drukten, en dat deden we goed in het slot. Jammer dat we er niet in slaagden nog eens te scoren, want we hadden echt de kansen”, citeert Het Nieuwsblad Moris.

Moris zag Skov Olsen uitblinken bij Club Brugge. De Deen kwam als invaller het veld binnen en scoorde tweemaal. “Als je kijkt naar Skov Olsen, hij scoort dan wel twee keer. Elke keer hij speelt, is hij beslissend. Hij had zelfs nog een derde keer kunnen scoren. Voor mij is hij een van de beste spelers deze competitie. Ik denk niet dat hij nog veel in België te zoeken heeft”, besluit Moris.