Blessin over titelklansen Union SG na gelijkspel tegen Club Brugge

Blessin over titelklansen na gelijkspel in Brugge: “Er zijn te veel vraagtekens”

14 mei om 08:02

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, vertelt over de titelkansen van Union na het 2-2 gelijkspel tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Door het gelijkspel staat Union met nog twee matchen te gaan op drie punten achterstand met Club Brugge en RSC Anderlecht.

Blessin geeft aan dat Union het niet meer in eigen hand heeft na het gelijkspel bij Club Brugge. “We hebben nog twee wedstrijden te gaan. Er zijn nog mogelijkheden. Maar meerdere factoren moeten meezitten als we de titel willen winnen. We hebben het niet in eigen hand en we moeten zelf twee keer winnen. Er zijn te veel vraagtekens in de berekeningen hiervan”, deelt Blessin aan Het Laatste Nieuws.

Vervolgens wordt Blessin gevraagd of hij er nog in gelooft na het gelijkspel tegen Club Brugge. “Of ik er nog in geloof? Als je realistisch naar de berekeningen kijkt? Of wanneer je vraagt dat er nog een kans is? Ik ben een positive thinker. Nu, een uurtje na de match, is dat moeilijk. Maar morgen kijk ik naar het klassement en kijk ik de spelers in de ogen met positieve energie. We spelen nog voor Champions League. Voor die hymne. Er zijn tal van redenen om nog alles te geven”, besluit Blessin.