Degryse lovend over Skov Olsen na gelijkspel Club Brugge

Degryse na gelijkspel Club Brugge: “Als hij fit is kan hij kampioenenmaker zijn”

14 mei om 07:44

Marc Degryse heeft genoten van de topper tussen Club Brugge en Union SG in het Jan Breydelstadion. Degryse zag Andreas Skov Olsen namens Club Brugge uitblinken met zijn twee doelpunten. De analist uit zich lovend over de vervangingen van interim-trainer Nicky Hayen.

Degryse geeft aan dat de match tussen Club Brugge en Union alle kanten uit kon. “Op een moment dat ik dacht dat Club Brugge de zege voor het grijpen had, toonde Union nog eens hoeveel wilskracht er in die ploeg zit. Met dit gelijkspel blijft de titelstrijd onvoorspelbaar. Als Club nu over Anderlecht wil springen, moeten ze daar gaan winnen. Maar Skov Olsen kan ook daar het verschil maken”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse vindt vervolgens dat Hayen goede vervangingen bracht bij Club Brugge tegen Union SG. Volgens de analist maakte Hayen de juiste keuze om met de rust te wisselen. “Hayen ging vol voor creativiteit richting de supporters. En dan is er Skov Olsen, die twee keer met zijn klasse en kwaliteit scoorde. Als hij fit is en ruimte krijgt, kan hij een kampioenenmaker zijn”, besluit Degryse.

Hayen bracht in de rust Skov Olsen en Hugo Vetlesen het veld in. Zij kwamen voor Michal Skoras en Kyriani Sabbe. In de 55e minuut kwam ook Antonio Nusa het veld binnen. De winger kwam het vled in voor Raphael Onyedika. In de 66e minuut moest de geblesseerde Igor Thiago het veld verlaten voor Casper Nielsen.