Samen met De Bruyne? Vergevorderde gesprekken Sergio Ramos in Amerika'

Samen met De Bruyne? Vergevorderde gesprekken Sergio Ramos in Amerika'

13 mei om 23:18

Sergio Ramos staat op het punt Europa te verlaten. De 38-jarige verdediger voert vergevorderde gesprekken met San Diego FC, meldt The Athletic. Eerder werd ook al bekend dat die club wil stunten met Kevin De Bruyne.

Ramos loopt komende zomer uit zijn contract bij zijn jeugdliefde Sevilla. De 180-voudig international van Spanje is nog niet van plan zijn schoenen aan de wilgen te hangen en gaat naar waarschijnlijkheid een nieuw avontuur aan. Een deal met San Diego is er nog niet, al is de kans dat die er komt zeker aanwezig. Naar verluidt geniet Ramos interesse van clubs over de hele wereld.

San Diego in de huidige vorm bestaat pas sinds het voorjaar van 2023. De club gaat in 2025 toetreden tot de Major Soccer League, het hoogste niveau van de Verenigde Staten. Er wordt zo goed als uitgesloten dat Ramos een nieuw contract bij Sevilla gaat tekenen.

De carrière van Ramos is uiterst imposant. In totaal speelde hij bij Sevilla, Real Madrid en Paris Saint-Germain al ruim achthonderd wedstrijden in het betaalde voetbal. Met De Koninklijke won hij 22 prijzen, terwijl hij met de nationale ploeg van Spanje een WK en twee EK's won.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.