Siquet lovend over Muslic na zege Cercle Brugge op Antwerp

Siquet lovend over Muslic na zege op Antwerp: “Muslic heeft echte spelidentiteit”

13 mei om 14:10

Hugo Siquet, de 21-jarige rechtervleugelverdediger van Cercle Brugge, blikt terug op de 1-2 zege op De Bosuil tegen Royal Antwerp FC. Siquet benadrukt het belang van de zege tegen The Great Old en uit zich lovend over hoofdtrainer Miron Muslic.

Siquet is content na de zege van Cercle op Antwerp. “Dit was opnieuw een zeer belangrijke overwinning. We hebben hard gewerkt als team. Op het einde hadden we het moeilijk, zij hebben fel geduwd”, citeert Sporza Siquet.

Siquet noemt de zege van Cercle Brugge op Antwerp verdiend en legt uit waar de sleutel van het succes tegen Antwerp lag. “Het belangrijkste voor ons was om goed te zijn op de tweede bal, we weten dat zij veel balverlies lijden wanneer we goed druk zetten”, geeft Siquet aan.

Siquet uit zich vervolgens lovend in de richting van hoofdtrainer Muslic bij Cercle Brugge. “Muslic heeft een echte spelidentiteit. Als we op het veld komen, is het voor iedereen duidelijk wat hij moet doen. Als het werkt, zijn we zeer sterk”, geeft Siquet aan.

Tot slot vertelt Siquet wat het mogelijke Europese ticket betekent voor Cercle Brugge. “Het zou voor de hele club fantastisch zijn om Europees te spelen. Dat zou het resultaat zijn van het goede werk van iedereen binnen de club”, besluit Siquet.