Napoli weet van interesse Barcelona in Kvaratskhelia

'Kvaratskhelia staat voor verlenging, Spaanse topclub blijft situatie volgen'

3 mei om 07:27

Ondanks de financiële problemen bij FC Barcelona wordt Kvichi Kvaratskhelia in verband gebracht met een transfer naar de Blaugrana. De buitenspeler zou open staan voor een vertrek nu hij komend seizoen met Napoli niet in de Champions League actief kan zijn, zo meldt het Spaanse Sport.

Napoli, dat volgens het medium bekendstaat als een stugge onderhandelingspartner, zou een bedrag verlangen dat 'dichter bij honderd miljoen euro dan bij vijftig miljoen euro ligt'. De Italianen zouden naar verluidt echter ook voor open staan voor een ruildeal, waarbij Fermín Lopez of Ferran Torres de omgekeerde weg zou moeten bewandelen. 

De Catalaanse krant plaats de kanttekening dat zowel Lopez als Torres niet open zou staan voor een transfer naar Napels, waardoor een deal mogelijk een lastige opgave zal worden. Ook voegt het medium toe dat het niet uit te sluiten is dat de naam van Barcelona wordt gebruikt door de zaakwaarnemer van de Georgiër, Manuka Jugali.

La Gazzetto dello Sport meldde reeds dat Jugali in gesprek is met Napoli over een mogelijke verlenging en opwaardering van het contract van Kvaratskhelia. Ze zouden azen op een salarisverhoging van vijf miljoen euro netto, plus een clausule waarmee geïnteresseerde clubs hem voor honderd miljoen euro kunnen overnemen. Jugali zou tevens met Barcelona hebben gesproken en weten dat de Catalanen verregaande interesse hebben.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.