Meningen verdeeld over Vermeeren bij de Rode Duivels

Vermeeren zorgt voor tweespalt: “Meer potentieel dan Tielmans” vs. “Niet spelen"

24 maart om 11:31
Laatste update: 24 maart om 11:31

Arthur Vermeeren stond zaterdag aan de aftrap tijdens Ierland – België. De middenvelder van Atlético Madrid kon zijn stempel niet op de match drukken. Na de partij waren de meningen over Vermeeren verdeeld.

Jan Mulder is van mening dat Vermeeren meer kansen moet blijven krijgen bij de Rode Duivels. "Hij moet spelen tegen Engeland. We moeten niet vergeten dat Antwerp vorig seizoen kampioen werd dankzij Vermeeren. Kijk ook even naar de leeftijden van Vermeeren en Tielemans. Vermeeren heeft meer potentieel dan Tielemans. Gebruik hem", aldus de Nederlander bij VTM.

Marc Degryse was een heel andere mening toegedaan. "Het was voor Vermeeren een ondankbare wedstrijd met niet de juiste spelers rond hem. Onana en Mangala hebben vandaag niet gespeeld, die staan een rij hoger bij Tedesco. Vermeeren moet niet spelen tegen Engeland. Hij speelt amper bij Atlético Madrid. Hij gaat niet klaar zijn voor het EK", stelde de voormalige Rode Duivel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.