Vanhaezebrouck gelooft in winst: ''Maar dan moeten we wel echt beter spelen''

Vanhaezebrouck gelooft in winst: ''Maar dan moeten we wel echt beter spelen''

21 februari om 16:45
Laatste update: 21 februari om 16:52

Op woensdagavond mag KAA Gent zich gaan bewijzen tegen Maccabi Haifa. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck moet een 1-0 achterstand wegwerken. Volgens de trainer is dat zeker niet onmogelijk.

Eén ding is zeker, en dat is dat Gent beter voetbal moet laten zien. ''Maar dan zullen we echt wel beter moeten spelen dan in het heenduel'', vertelde Vanhaezebrouck aan Sporza.

Vanhaezebrouck verwacht een tegenstander op volle sterkte. ''Maccabi speelde vorige week in feite met een halve A-ploeg. Ik denk dat de Israëliërs hier morgen met de volledige A-ploeg zullen aantreden dus hun niveau zal waarschijnlijk wat hoger liggen'', zei de oefenmeester tegen Sporza.

De ploeg moet zich van zijn beste kant laten zien. ''Voor ons is het simpel: willen we doorstoten, moeten we winnen en als het kan binnen de negentig minuten. Dat is mogelijk, indien we echt goed zijn'', aldus Vanhaezebrouck.

Het duel, dat om 18.00 uur begint op woensdagavond, wordt in een lege KAA Gent Arena gespeeld vanwege veiligheidsmaatregelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.