Blessin met Union op zijn hoede voor Frankfurt

Blessin met Union op zijn hoede voor Frankfurt: “Goede dag nodig hebben"

14 februari om 14:11

Union SG staat donderdag in de tussenronde van de Conference League voor een lastige klus tegen het Duitse Eintracht Frankfurt. De trainer van Union, Alexander Blessin, beseft dat: “De sterkste tegenstander die we konden loten”. Zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Al ziet Blessin ook wel voordelen van zo een sterke tegenstander: “ “Voor de spelers is dit perfect. We willen beter worden en leren lukt beter tegen sterke tegenstanders.” Frankfurt staat momenteel zesde in de Bundesliga en won in december nog met 5-1 van Bayern München. Al blijft de coach ook hoopvol: “Op een goede dag kan het, maar we zullen die goede dag wel echt nodig hebben.”

Blessin kan wel nog steeds niet op zijn voltallige kern rekenen: Noah Sadiki is geschorst en Kevin Rodriguez sukkelt met overbelasting van de knie. Fedde Leysen is wel terug fit, maar nog niet speelklaar. Voor de winnaar van de Africa Cup, Amani Lazare, komt deze wedstrijd ook nog net te vroeg, mogelijk is hij er dit weekend tegen KV Kortrijk weer bij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.