Bibberen voor KRC Genk en KAA Gent: "Cercle heeft het meeste zelfvertrouwen"

12 februari om 21:53

Een plekje in de strijd om de top zes zal nog bijzonder hevig worden, met drie ploegen die nog niet helemaal zeker zijn van deelname aan de Play-Offs. Wie zal het halen van KAA Gent, KRC Genk en Cercle Brugge?

Volgens Peter Vandenbempt maakt Cercle Brugge alvast het meeste kans om er zeker bij te zijn. De Vereniging heeft misschien wel het makkelijkste programma, maar dat zal volgens hem zelfs niet zo'n belangrijke rol spelen.

"Ik denk dat de vorm van het moment belangrijker is dan het programma", geeft hij aan bij Extra Time. "Muslic stoomt zijn troepen klaar voor de komende weken, terwijl er twijfel is bij Vanhaezebrouck", klinkt het.

Ook KRC Genk zal het volgens hem nog bijzonder moeilijk gaan hebben. "Aanvankelijk kon Genk zich niet belonen en nu is het het goede voetbal kwijtgeraakt. Cercle is van die drie momenteel de ploeg met het meeste zelfvertrouwen", besluit hij.

Cercle Brugge staat momenteel op de vijfde plek in de stand en telt net zoals nummer zes KAA Gent 39 punten. KRC Genk is momenteel zevende met twee punten minder.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.