Anderlecht gaat op winterstage naar Tunesië

‘Geen Amuzu en Sardella op stage Anderlecht, geen plaats voor Raman’

4 januari om 15:05
Laatste update: 4 januari om 15:05

RSC Anderlecht gaat eind deze week op winterstage. Paars-wit heeft Tabarka, Tunesie uitgekozen als de plek voor het winterse trainingskamp. De winterstage van Anderlecht gaat 10 dagen duren. Anderlecht speelt hierin ook een oefenmatch tegen Al Ahli uit Saoedi-Arabië.

Anderlecht heeft de winterstage samen met het Office National Du Tourisme Tunisien georganiseerd in het sportresort La Cigale in Tabarka. De winterstage duurt van 5 januari tot en met 14 januari. Anderlecht neemt de winterstage om zich voor te bereiden op de confrontatie met Union SG in de Croky Cup en de herstart van de Jupiler Pro League.

Naast de trainingen die Anderlecht gaat afwerken op de winterstage staat er ook een oefenmatch op het programma. Anderlecht neemt het op tegen Al Ahli SC, de regerend kampioen en dertienvoudige titelwinnaar uit Tripoli (Libië).

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de geblesseerde Francis Amuzu en Killian Sardella niet mee op stage gaan. Ook voor Benito Raman is geen plaats. Het wordt verwacht dat de aanvaller Anderlecht zal verlaten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.