Veel strijd voor Manchester United-talent Hansen-Aaroen

'Belgische club hoopt op komst van Noors Man United-talent Hansen-Aarøen'

30 december 2023 om 12:30
Laatste update: 30 december 2023 om 13:24

Voor Isak Hansen-Aarøen ligt er mogelijk een vertrek te wachten bij Manchester United. Het Noorse talent speelt voornamelijk voor de U21 van de Engelse club en acht zich nu klaar voor meer speelminuten.

Bij het Noorse united.no weet men dat Hansen-Aarøen eraan denkt om te vertrekken bij Manchester United. De jonge middenvelder mag wel meetrainen met de A-ploeg, maar wacht nog steeds op zijn debuut bij de grote jongens. Aangezien dat er niet meteen aankomt, denkt hij aan een vertrek.

Verschillende clubs zouden ook van die situatie willen profiteren. Volgens de Noorse bron is er namelijk heel wat interesse in de Noorse jeugdinternational. Ploegen uit Italië, Spanje en Nederland tonen interesse, terwijl ook een niet nader genoemde club uit België eraan denkt om Hansen-Aarøen in huis te halen.

De negentienjarige middenvelder werd in eigen land bestempeld als een enorm groot talent en mocht als tiener al debuteren voor jeugdclub Tromso. Daar speelde hij zich in de kijker van Manchester United, dat hem september 2020 naar Engeland haalde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.