Inter wil Buchanan van Club Brugge, transfer om Cuadrado te vervangen

'Buchanan heeft zin in Inter-transfer, Club Brugge ontvangt miljoenen'

22 december 2023 om 19:17
Laatste update: 22 december 2023 om 19:17

Tajon Buchanan heeft zich al een tijdje in de kijker gespeeld van Inter. Volgens Fabrizio Romano is de flankspeler van Club Brugge momenteel de topprioriteit van de Italiaanse topclub. 

Dat Inter Buchanan of een andere flankspeler voor de rechterkant in huis wil halen, heeft alles te maken met de situatie van Juan Cuadrado. De 35-jarige Colombiaan kwam afgelopen zomer over van concurrent Juventus, maar ligt momenteel in de lappenmand. Cuadrado onderging een operatie aan de achillespees. Hij is tot april buiten strijd.

Simone Inzaghi heeft ondertussen laten verstaan dat hij absoluut een vervanger wil voor Cuadrado. Inter moet dus de komende weken de transfermarkt op. Volgens Romano is Buchanan de man wie op Inter zijn vizier wil richten. De transferexpert meldt wel dat het zou gaan om een moeilijk dossier. De gesprekken met Club Brugge zouden wel dra starten.

Club Brugge trok Buchanan in de zomer van 2022 uit. De Canadees heeft in het Jan Breydelstadion nog een contract tot medio 2025.

Update: Bij Gazzetta dello Sport is er nog maar weinig twijfel over dat Buchanan richting Inter trekt. Volgens de Italiaanse sportkrant heeft Buchanan wel oren naar een transfer richting Inter. De Italiaanse club zal hem tot het einde van het seizoen lenen met een verplichte koopoptie van acht miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.