John de Jong heeft jawoord nog niet gegeven aan Club Brugge

'Club Brugge wacht op jawoord, opvolger Mannaert vraagt om bedenktijd'

18 december 2023 om 11:00
Laatste update: 18 december 2023 om 11:03

Bij Club Brugge blijft het wachten op de nieuwe Sportief Manager. John de Jong is de grote favoriet om het stokje van Vincent Mannaert over te nemen, maar een jawoord heeft de Nederlander nog niet gegeven.

Eerder deze maand klonk het nog dat De Jong de nieuwe Sportief Manager zou worden. Daar is echter nog geen definitieve beslissing over genomen. De voormalige sterke man van PSV heeft ook andere aanbiedingen en wacht geduldig af, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Volgens het dagblad is De Jong Club Brugge wel genegen, maar is de interesse in hem na het uitlekken over de interesse van Club Brugge heviger geworden. De Nederlander vroeg om bedenktijd en kreeg die ook van Blauw-Zwart. Zijn beslissing wordt wel nog voor de feestdagen verwacht.

Voorlopig blijft Vincent Mannaert nog de eindverantwoordelijke. Hij blijft nog tot het einde van dit seizoen de CEO van Club Brugge en zal dan ook voor transfers moeten zorgen tijdens de wintertransferperiode.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.