Deila mag vieren met Club Brugge: "In elk geval een goede overwinning"

17 december 2023 om 18:00

Club Brugge heeft KAA Gent geklopt met 2-0. Ronny Deila was na de partij terveden, al was de tweede helft een pak minder.

"Het was een spannende eerste helft, met twee ploegen die er vol voor gingen", aldus Deila bij de officiële website. "Met bovendien een fantastische sfeer. Het veld lag er echter niet goed bij, wat het voetballen bemoeilijkte. Desondanks creëerden we verschillende kansen en dwongen we ook twee strafschoppen af, die allebei prima werden afgewerkt door Igor Thiago. Ik ben blij dat hij vlot de weg naar doel blijft vinden."

Na de pauze was er een pak minder te zien. "Na de rust behielden we de focus en controleerden we de partij. We hadden uiteraard graag nog meer gescoord, maar we waren soms iets te slordig in ons aanvalsspel. Dit is in elk geval een goede overwinning. Nu komt het erop aan om te recupereren en te focussen op de laatste twee wedstrijden, want die zijn ook heel belangrijk."

Vrijdag speelt Club al opnieuw. Het gaat dan op bezoek bij RWDM.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.