Club Brugge oefent tegen Nurnberg tijdens winterstage

Club Brugge oefent tegen ex-spelers van RSC Anderlecht en KRC Genk in Marbella

11 december 2023 om 20:01

De winterperiode komt eraan en heel wat clubs trekken binnenkort richting het buitenland om zich voor te bereiden op de laatste fase van de competitie. Ook Club Brugge, dat opnieuw voor even naar Marbella verhuist. Het heeft ook al één oefenwedstrijd gepland.

Zoals de voorbije jaren wel vaker het geval was, zal Club Brugge zich in Marbella voorbereiden op de eindfase van de competitie. Daar zullen ook opnieuw heel wat verschillende buitenlandse clubs aanwezig zijn, waaronder ook 1. FC Nürnberg.

De Duitse club zal op 10 januari ook één van de oefenpartners zijn voor Club Brugge. Om 14u staan beide ploegen tegenover elkaar in Marbella. Nürnberg speelde momenteel in de Duitse Tweede Bundesliga, waar het op een elfde plek staat.

Bij de Duitse club spelen ook enkele bekende namen. Zo komen Daichi Hayashi (ex-STVV), James Lawrence (ex-RSC Anderlecht) en Mats Moller Daehli (ex-KRC Genk) momenteel uit voor FC Nürnberg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.