Van Bommel na Antwerp – Standard

Van Bommel na Antwerp – Standard: “Op gegeven moment word je bijna niet geloofd”

11 november 2023 om 23:19
Laatste update: 11 november 2023 om 23:22

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, was in zijn nopjes na de 6-0 overwinning op Standard. Van Bommel is zeer te spreken over de overwinning op De Rouches.

Van Bommel vroeg zich hardop af waar hij moest beginnen na de grote overwinning van Antwerp tegen Standard. “Op een gegeven moment word je bijna niet geloofd, als je niet wint en toch blijft volhouden dat we goed spelen. Ik moest de spelers mee in dat verhaal doen geloven. Als je dan met 6-0 wint, en met deze intensiteit en manier van voetballen, hoge druk en snelle balveroveringen...”, citeert Het Laatste Nieuws van Bommel.

Van Bommel is erg lovend over Antwerp, volgens de hoofdtrainer van The Great Old heeft Antwerp het opnieuw laten zien in een topwedstrijd. “Het is de tweede keer dat we een topwedstrijd winnen op overtuigende wijze. Dan ben ik een heel tevreden trainer”, doelt van Bommel op de vorige speelronde van de Jupiler Pro League. Destijds won Antwerp thuis met 3-2 van KRC Genk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.